3 dana
Trajanje
Terme Tuhelj
Lokacija
Prema dogovoru
Polazak

Odličan način udruživanja sportskih aktivnosti, adrenalinske motivacije i vrhunske zabave s prijateljima i kolegama, koji vam nudi nezaboravne trenutke proživljene u srcu Zagorja. Isprobajte zabavne i originalne programe u Termama Tuhelj. Uz zabavne i edukativno-kreativne programe ojačajte vaš radni tim i ponesite sa sobom samo lijepe trenutke.


CIJENA UKLJUČUJE:

Prijevoz modernim turističkim autobusom koji udovoljava zakonskim propisima

2 noćenja u Termama Tuhelj uz 2 polupansiona

2 organizirane večere

2 večernje zabave (petak i subota)

Bogat samoposlužni stol tijekom svih obroka u restoranu Lati

Uključena je i ponuda Selfness kuhinje pripremljene od zdravih namirnica, te direktna priprema jela za goste od strane naših kuhara na show cooking-u

Neograničeno kupanje u svim bazenima Terma Tuhelj

Neograničeno korištenje fitness dvorane

Aktivni program „Velika Tuheljska olimpijada“

Neograničen aqua aerobic i program animacije

Osiguran parking


CIJENA NE UKLJUČUJE:

Dodatne troškove

Boravišna pristojba

Osiguranje


Plan puta je podložan promjenama, ukoliko vi to želite! Javite nam se i dalje ćemo se dogovoriti.

1

1. dan

Polazak u jutarnjim satima. Vožnja prema Hrvatskom Zagorju. Dolazak u Terme Tuhelj te prijava u hotel i smještanje u sobe. U hotelu Well nalazi se suvremeni višenamjenski kongresni centar s dvije dvorane za ukupno 500 osoba. Dvorane Vilina, Invigo i poslovni prostori 1 i 2  se mogu prilagoditi i za manje grupe. Mogućnost korištenja neke od dvorana za Vaše sastanke, radionice, prezentacije… Kongresni centar ima vanjski atrij Spa arena, s ugodnim Infinity barom, gdje možete odahnuti između radnoga dijela.  Nakon završetka, slobodno vrijeme za odmor u moderno uređenim sobama ili za opuštanje u vanjskom ili unutarnjem bazenu. Priuštite si odlazak u saunu/na masažu ili pak u teretanu hotela. Nakon slobodnog vremena slijedi večera i zabava u dvorcu Mihanović gdje će Vas dočekati osoblje hotela i band. Dopustite si uživanje s kolegama do jutarnjih sati. Noćenje.

2

2. dan

Doručak. Slobodno vrijeme za kavu, druženje s kolegama u unutarnjim i vanjskim prostorima hotela ili pak za kupanje u bazenu, odlazak u teretanu.. U popodnevnim satima priuštite svojim zaposlenicima aktivnosti na kojima će iskušati svoje fizičke granice uz dobru zabavu i timski rad. Iz termi Tuhelj predlažu program „Velika Tuheljska olimpijada“ koji je kombinacija od nekoliko aktivnosti koji je zamišljen kao timska olimpijada. Nakon uvodnog brifinga grupa će biti podijeljena u  timove na način da svaki član izvuče po jedan listić sa brojem. Nakon toga timovi kreću sa aktivnostima koje se provode usporedno, a timovi se samo rotiraju po disciplinama. Nakon što timovi završe sa svim aktivnostima zbrojit će se rezultati te će se organizirati svečano proglašenje rezultata uz dodjelu diploma. Program uključuje:

  1. Battle archery
  2. Airsoft duel
  3. Veliki pikado
  4. Bacanje sjekira
  5. Utrka Berg Go-kartovima
  6. Križić kružić
  7. Fotografiranje događaja
  8. Stručno vođenje i potreban broj instruktora
  9. Diplome
  10. Moguća je prilagodba programa

Nakon aktivnosti na otvorenom imate slobodno vrijeme za sve što poželite. Predvečer  je organizirana večera koja će također biti uz zabavan program, prema Vašoj želji. Uživanje i opuštanje s kolegama do jutarnjih sati. Noćenje.

3

3. dan

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje s kolegama uz kavu, čaj… u restoranu/caffe baru hotela. Iskoristite ostatak dana sa kolegama onako kako Vam najviše odgovara i kako se osjećate! Povratak prema dogovoru.