3 dana
Trajanje
Bela krajina
Lokacija
Prema dogovoru
Polazak

Holiday resort & camping Bela krajina idealno je mjesto za sve ljubitelje avanture i prirode. Mir, svježina rijeke Kupe i ljepota prirode će vam omogućiti odmor u punom smislu te riječi. Uživajte u čaroliji rijeke Kupe i bogatoj vegetaciji i duhu bezvremenosti. Osim izvrsne gastronomske ponude i tradicionalnih jela, na raspolaganju su vam i sportski tereni te dječje igralište koji se nalaze uz restoran. Također, iskoristite mogućnost kupanja i sunčanja na ugodnoj riječnoj plaži.

Aktivnosti u kampu:

Plivanje, kajak, kanu, rafting, bicikliranje, najam bicikala, ribarenje, odbojka na pijesku, mini golf, stolni tenis, košarka, penjanje, nogomet, badminton, tenis, pješačenje, jahanje, streljaštvo, paragliding…


CIJENA UKLJUČUJE:

Prijevoz turističkim autobusom koji udovoljava zakonskim propisima

2 noćenja u Holiday resort & camping Bela krajina s doručkom

2 organizirana ručka

2 organizirane večere sa zabavnim programom

Sudjelovanje u programu „Adrenalinski park“

Vožnja čamcima/kanuima

Neograničeno korištenje sportskih terena

Osiguran parking


Plan puta je podložan promjenama, ukoliko vi to želite! Javite nam se i dalje ćemo se dogovoriti.

1

1. dan

Polazak iz Rijeke u dogovoreno vrijeme. Vožnja turističkim autobusom u smjeru Zagreba. Ukrcaj putnika iz Zagreba i nastavak puta prema Sloveniji. Dolazak u Holiday resort & camping Bela krajina te prijava na recepciji. U resortu  Bela krajina smjestiti ćete se u potpuno opremljene mobilne kućice s terasom na kojoj je pravi gušt ispijanje prve jutarnje kave. Ove mobilne kućice opremljene su svime što bi vam moglo zatrebati, od funkcionalne kuhinje do odvojenih spavaćih soba i kupaonica. Domaćini će Vas dočekati s pićem dobrodošlice. Nakon kratkog odmora i smještaja u sobe slijede avanture po adrenalinskom parku uz vodiča. Vozite bicikl između drveća, probajte vožnju kanuom u zraku, odvažite se na zip line i još mnogo avanturstičkih podviga! Za one koji su više zainteresirani za jednostavnije aktivnosti na raspolaganju su aktivnosti na brojnim sportskim terenima u kampu poput plivanja, vožnja kanua, kajaka, rafting, vožnja biciklima, odbojka na pijesku, stolni tenis, košarka, penjanje, nogomet, badminton, tenis, pješačenje, jahanje, streljaštvo, paragliding… Iskoristite poslijepodne prema Vašim željama! Nakon slobodnog vremena i aktivnosti slijedi večera i organizirana zabava uz nagradu gdje će Vas dočekati band i moći ćete se opustiti i uživati. Noćenje.

2

2. dan

Doručak. Slobodno vrijeme za kavu i druženje s kolegama u čistoj prirodi uz rijeku Kupu. Uživajte u danu u vožnji čamcem ili kanuom po rijeci Kupi. Spuštanje čamcem ili kanuom kreće iz mjesta Adlešiči nedaleko od kampa Bela Krajina gdje će Vas najprije dočekati iskusni vodič s potrebnom opremom. Negdje na polovini plovidbe zaustaviti ćete se na predviđenom mjestu gdje će Vas dočekati osoblje kampa sa snackom/ručkom i moći ćete se osvježiti u rijeci nakon čega ćete nastaviti spuštanje do samog kampa. Za ostale koji nisu zainteresirani za ovaj vid aktivnosti uvijek ostaju aktivnosti  koje su dostupne u kampu, a koje smo ranije naveli. Također na raspolaganju imate i šetnju do brda Kučar s kojeg se pruža predivan pogled na rijeku Kupu, najam bicikala, SUP daske, terena za mini golf ili sudjelovanje u radionici izrade belokrajinske pogače. A uvijek možete jednostavno uživati u suncu i kupanju u rijeci Kupi. Nakon uživanja u danu i odmoru, odlazimo na terasu restorana gdje će se održati večera, a koja će također biti uz zabavan program ali ovaj put uz DJ-a. Uživajte i opustite se s kolegama do jutarnjih sati. Noćenje.

3

3. dan

Doručak. Iskoristite još malo vremena u predivnom kampu okruženom čistom prirodom i mirom. Družite se i upoznajte još bolje s Vašim kolegama  te učvrstite Vaše odnose.  Povratak prema dogovoru.