Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju „Advent u Ljubljani s dragom osobom“

Podaci o priređivaču nagradnog natječaja
Priređivač nagradnog natječaja naziva “ Advent u Ljubljani s dragom osobom” (u nastavku: nagradni natječaj) je ABC Travel, obrt za turističke usluge, Miroslava Krleže 3a, 51000 Rijeka (u nastavku: Organizator). Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka, niti je povezan s Facebookom.

Svrha nagradnog natječaja
Nagradni natječaj priređuje se u cilju promidžbe proizvoda odnosno usluga ABC Travel, obrta za turističke usluge.

Trajanje
Nagradni natječaj traje od 5. 12. 2019. do 13. 12. 2019. u 16:00h.

Sudjelovanje
Sudionici u nagradnom natječaju mogu biti sve fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj, starije od 18 godina, koje su se prijavile za sudjelovanje putem kontakt obrasca na Facebook oglasu odnosno objavi. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati osobe uključene u organizaciju, promociju i izvedbu nagradnog natječaja. Pravna osoba ne može biti sudionik nagradnog natječaja. Pojedinac može više puta sudjelovati u nagradnom natječaju, ali može primiti samo jednu nagradu. Organizator zadržava pravo diskvalifikacije svakog natjecatelja za kojeg sumnja da se lažno predstavlja, zloupotrebljava natječaj ili zbog nekog drugog razloga.

Pravila nagradnog natječaja
Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici potvrđuju da su upoznati s Pravilima nagradnog natječaja i Pravilima privatnosti Organizatora, te ih prihvaćaju. U slučaju bilo kakvog spora ova Pravila vrijede kao primarna u odnosu na sve druge objave, bilo u tiskanom, elektronskom ili nekom trećem obliku objave. Autentično tumačenje ovih Pravila određuju isključivo organizator i tehnički izvođač.

Način sudjelovanja, trajanje i tijek nagradnog natječaja
Na Facebook stranici ABC Travel, putem Facebook objave i/ili Facebook oglasa, korisnici će biti pozvani da se od 5. 12. 2019. do 13. 12. 2019. u 16:00h prijave na nagradni natječaj “Advent u Ljubljani s dragom osobom” gdje moraju:

  • Upisati svoje osobne i kontakt podatke – ime, prezime, broj telefona ili mobitela, e-mail adresu
  • Točno odgovoriti na nagradno pitanje „Koju dragu osobu bi ste poveli sa sobom u Ljubljanu“
  • Ispuniti nagradni obrazac
  • Poslati ga klikom na gumb „Prijavi se“

Svaki dan natječaja žiri sastavljen od djelatnika tvrtke će odabrati jednog dobitnika koji će dobiti popust na jednodnevni adventski izlet ABC Travela u Ljubljanu, u terminu 15. prosinca, od 50% i to u obliku gratis putnika (1 + 1gratis). Odabrani dobitnici će biti obaviješteni telefonskim putem i/ili emailom. Ukoliko broj sudionika bude manji od broja nagrada, nagrade neće biti podijeljena.

Nagradni fond
U nagradnom fondu je 5 nagradnih kupona za popust za jednodnevni adventski izlet ABC Travela u Ljubljanu. Nagradni kupon se može iskoristiti za dvije osobe (putnika i suputnika). Nagrade osigurava Organizator, a nagrade nije moguće zamijeniti za novac.

Podjela nagrada i preuzimanje
Žiri nagradnog natječaja će odabrati dobitnike, u skladu s ovim Pravilima. U izbor će biti uvršteni svi sudionici koji su sudjelovali u nagradnom natječaju i točno odgovorili na postavljeno nagradno pitanje. Ako je u natječaju izabran dobitnik koji ne ispunjava uvjete za sudjelovanje u nagradnom natječaju, odnosno preuzimanje nagrade ili ako Organizator utvrdi nepravilnosti u postupku sudjelovanja, nagrada neće biti dodijeljena i bit će izabran drugi dobitnik. Svi dobitnici bit će obavješteni telefonskim putem.

Izjava o odgovornosti 
Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za:

  • nedjelovanje web stranice i posljedice nedjelovanja, bez obzira na razloga za nedjelovanje,
  • nedjelovanje online nagradnog natječaja, koja je posljedica pada mreže, gubitka električne energije ili drugih tehničkih smetnji, koje bi privremeno omele upotrebu usluga web stranice,
  • bilo kakve posljedice, koje bi sudionik imao radi sudjelovanja u nagradnom natječaju, na koju organizator nema utjecaja,
  • bilo kakve posljedice tijekom upotrebe nagrada.

Zaštita osobnih podataka
Sudionici nagradnog natječaja slažu se da organizator kao upravitelj baze podataka njihove osobne podatke, posredovane u okviru sudjelovanja u nagradnom natječaju, skuplja, održava i obrađuje u skladu s aktualnim GDPR propisima koji definiraju zaštitu osobnih podataka. Organizator garantira zaštitu osobnih podataka u skladu sa zakonom i Politikom privatnosti i zaštitom osobnih podataka. Organizator prikupljene podatke može upotrijebiti u svrhu obaviještavanja o nagradnom natječaju, za marketinške svrhe, te budući kontakt. Sudionici u bilo kojem trenu od organizatora mogu zahtijevati prekid suglasnosti obrade osobnih podataka na način koji je opisan u Politici privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Možete nas obavijestiti o povlačenju privole za obradu Vaših podataka na e-mail:  ili broj telefona: +385 98 713 418. Sve pritužbe i reklamacije rješava Organizator. U primjeru osnovanih pritužbi se organizator obvezuje da će ih urediti u čim kraćem roku i o tome obavijestiti sudionika, odnosno po potrebi i druge sudionike.


Dostupanje do pravila nagradnog natječaja
Pravila nagradnog natječaja su objavljena na web stranici: https://abctravel.hr/pravila-sudjelovanja-u-nagradnom-natjecaju-advent-u-ljubljani-s-dragom-osobom/ i dostupna su svim sudionicima. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici potvrđuju da su upoznati s pravilima nagradnog natječaja, prihvaćaju ih i slažu se s njima. U primjeru spora ili nejasnosti ova Pravila vrijede kao primarna u odnosu na sve druge objave, bilo u tiskanom, elektronskom ili bilo kojem drugom obliku.


Opće odredbe
Kasne i nepotpune prijave neće biti uvažene. Odluka organizatora nagradnog natječaja o svim pitanjima vezanima za nagradni natječaj je finalna i vrijedi za sve sudionike. Organizator natječaja zadržava pravo da u svakom trenutku promijeni uvjete nagradnog natječaja.

About Author

client-photo-1
ABC Travel