3 dana
Trajanje
Sveti Martin na Muri
Lokacija
Prema dogovoru
Polazak

Provedite nezaboravan i opuštajući vikend zajedno s Vašim kolegama u LifeClass termama Sv.Martin na Muri. Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda! Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode.


CIJENA UKLJUČUJE:  

Prijevoz modernim turističkim autobusom koji udovoljava zakonsikim propisima

2 noćenja u Lifeclass termama sv.Martin uz 2 polupansiona

 Bogata ponuda zdravih i domaćih jela i namirnica u neograničenom samoposlužnom doručku i večeri (ili ručku)

Neograničeno piće uz doručak (kava, sok, čaj)

Neograničeno kupanje u “The Temple of Life” bazenskom kompleksu

Neograničeno korištenje hotelskog bazena

Neograničeno kupanje u novootvorenom Aquaparku

Noćno kupanje petkom i subotom (do 23 sata)

Bogati animacijski program prilagođen svim uzrastima, aqua-aerobic

Jednodnevni izlet „Međimurje – priroda, kultura i i vino“

Aktivni program „Igre bez granice“

2 večernje zabave (petak i subota)

Neograničeno korištenje fitnessa

Osiguran parking


CIJENA NE UKLJUČUJE:

Dodatne troškove (piće uz obroke, mini bar, saune, masaže itd.)

Boravišna pristojba

Osiguranje


Plan puta je podložan promjenama, ukoliko vi to želite! Javite nam se i dalje ćemo se dogovoriti.

1

1. dan

Polazak u jutarnjim satima. Vožnja prema Hrvatskom Zagorju. Dolazak u Terme sv. Martin te prijava u hotel i smještanje u sobe. Nakon kratkog odmora, odlazimo na izlet gdje ćemo se provozati Vinskom cestom Međimurja, degustirati vina, poslušati prezentaciju domaćina te posjetiti središte Međimurja – Čakovec. Povratak u terme i slobodno vrijeme za odmor u moderno uređenim sobama. Također, možete  se opustiti u vanjskom ili unutarnjem bazenu, otići u saunu/na masažu ili u teretanu hotela. Sve prema Vašim željama! Nakon slobodnog vremena slijedi večera. Siti odlazimo na zabavu u hotelski pub Potkova gdje će Vas dočekati band i moći ćete se opustiti i uživati do jutarnjih sati. Noćenje.

2

2. dan

Doručak. Slobodno vrijeme za kavu, druženje s kolegama u unutarnjim i vanjskim prostorima hotela ili pak za kupanje u bazenima, odlazak u teretanu, šetnju ili neku drugu aktivnost… U podnevnim satima priuštite svojim zaposlenicima aktivnosti na kojem će iskušati svoje fizičke granice uz dobru zabavu i timski rad. Zabavite svoje zaposlenike uz aktivni program „ Igre bez granica“ koje će pobuditi natjecateljski duh u najpozitivnijem mogućem smislu! Predloženi program kombinacija je četiriju timskih aktivnosti koje će u vremenu koje vam stoji na raspolaganju osigurati stalni angažman i zabavu za sve članove grupe. Animatori će voditi cijeli program i bilježiti rezultate u svim aktivnostima koje su organizirane kao turnir više disciplina. Navedeni program će se zabilježiti fotografijama kako bi ste imali lijepu uspomenu

na ovaj vikend. Nakon zabave na otvorenom imate mogućnost organizacije kratkog sastanka sa kolegama gdje možete odraditi zajednički sastanak, prezentacije, edukcije i slično, u kongresnim dvoranama sa najnovijom opremom. Ili možete slobodno vrijeme prije večere iskoristiti za odmor, kupanje u bazenu i za sve ostalo što poželite. Predvečer ćemo Vam organizirati večeru koja će također biti uz zabavan program. Prema Vašoj želji, zabavljati Vas može vokal s gitarom ili DJ. Priuštite si uživanje i opuštanje s kolegama do jutarnjih sati. Noćenje.

3

3. dan

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje s kolegama uz kavu, čaj… u restoranu/caffe baru hotela. Iskoristite ostatak dana sa kolegama onako kako Vam najviše odgovara i kako se osjećate! Povratak prema dogovoru.