1 dan
Trajanje
Gardaland
Lokacija
5. listopada 2019.
Polazak

Gardaland je smješten u mjestu Castelnuovo del Garda, na samoj obali jezera Garda, i jedan je od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi. Park je podijeljen na tri cjeline, od kojih su svakako najposjećenije adrenalinske atrakcije i predviđene su za najhrabrije: SHAMAN – OBLIVION – THE BLACK HOLE, BLUE TORNADO, RAPTOR, MAGIC MOUNTAIN, SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE. Slijede avanturističke atrakcije, inspirirane pričama iz raznih dijelova svijeta i predviđene su za obiteljsku zabavu s manjom dozom adrenalina: COLORADO BOAT – FUGA DA ATLANTIDE – JUNGLE RAPIDS – RAMZES – MAMUT. Većina ovih atrakcije je na vodi i dobro je ponijeti rezervnu odjeću. I na kraju tu je Kraljevstvo fantazije s atrakcijama namijenjenima mlađoj djeci: KUNG FU PANDA AKADEMIJA – TRANSGARDALAND EXPRESS – 4D KINO – MAGIC VILLAGE – GARDEN CATERPILLAR. Predlažemo i posjet SEA LIFE akvariju, s jedinstvenim doživljajem morskog svijeta i podmorja.

Polazak:14.9., 5.10.

POLAZAK/POVRATAK Zagreb, Karlovac i Rijeka
VRIJEME POLASKA Rani jutarnji sati
CIJENA UKLJUČUJE Prijevoz turističkim autobusom
Pratitelja putovanja
Organizaciju putovanja
NIJE UKLJUČENO U CIJENU Ulaznice za zabavne parkove
Osiguranje

ULAZNICE: plaćanje vodiču, na licu mjesta.
•    ulaznica za GARDALAND (za grupu od minimalno 20 osoba) €30; doplata za SEA LIFE €5

Preporučujemo  putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora i jamčevno osiguranje kod Uniqa osiguranja d.d., broj police 45-7002557175. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile

1

1. dan

Polazak autobusa u 01:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika), uz kraća zaustavljanje na putu radi odmora. Park je otvoren od 10:00 – 18:00 sati. Odlazak iz Gardalanda u 18:00 sati. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.