Gardaland
Lokacija
24. – 25. kolovoza 2019.
Polazak

GARDALAND MOVIELAND – CANEVA 2 dana vrhunske zabave i adrenalina

POLAZAK/POVRATAK Zagreb, Karlovac, Rijeka
TERMINI 20. – 21. lipnja 2020.
29. – 30. kolovoza 2020.
VRIJEME POLASKA Rani jutarnji sati
UKLJUČENO U CIJENU
Prijevoz turističkim autobusom
Smještaj u hotel s 3* u dvokrevetnim sobama, 1 noćenje s dorućkom
Voditelja i organizaciju putovanja
NIJE UKLJUČENO U CIJENU
Ulaznice za zabavne parkove

Putno osiguranje

Nadoplata za jednokrevetnu sobu: 150 kn. Popust 10 % za djecu do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s 2 odrasle osobe

ULAZNICE: plaćanje vodiču, na licu mjesta.
•    ulaznica za GARDALAND (za grupu od minimalno 20 osoba) €30; doplata za SEA LIFE €5
•    ulaznica za MOVIELAND ili CANEVA (za grupu od minimalno 25 osoba): €19; MOVILENAD + CANEVA: €26

Preporučujemo  putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora i jamčevno osiguranje kod Uniqa osiguranja d.d., broj police 45-7002557175. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile.

1

1. dan

Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika), uz kraća zaustavljanje na putu radi odmora. Zabavni park GARDALAND smješten je u mjestu Castelnuovo del Garda, na samoj obali jezera Garda i jedan je od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi. Park je podijeljen na tri cjeline, od kojih su svakako najposjećenije adrenalinske atrakcije i predviđene su za najhrabrije: SHAMAN, OBLIVION – THE BLACK HOLE, BLUE TORNADO, RAPTOR, MAGIC MOUNTAIN, SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE. Slijede avanturističke atrakcije, inspirirane pričama iz raznih dijelova svijeta i predviđene su za obiteljsku zabavu s manjom dozom adrenalina: COLORADO BOAT – FUGA DA ATLANTIDE – JUNGLE RAPIDS – RAMZES – MAMUT. Većina ovih atrakcije je na vodi i dobro je ponijeti rezervnu odjeću. I na kraju tu je Kraljevstvo fantazije s atrakcijama namijenjenima mlađoj djeci: KUNG FU PANDA AKADEMIJA – TRANSGARDALAND EXPRESS – 4D KINO – MAGIC VILLAGE – GARDEN CATERPILLAR. Predlažemo i posjet SEA LIFE akvariju, s jedinstvenim doživljajem morskog svijeta i podmorja. Odlazak iz Gardalanda u 21:00 sati. Vožnja do hotela. Noćenje.

2

2. dan

Doručak. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do zabavnog parka MOVIELAND, tematski vezanog uz svijet filma. Po uzoru na Universal Studios parkove u SAD-u, Movieland Park nudi uzbudljive atrakcije i vožnje, te zadivljujuće plesne i akrobatske predstave. Atrakcije su tematski vezane uz poznate filmske hitove, kao što su Tomb Raider, Skyfall, Policijska akademija, Rambo, Zorro,  Povratak u budućnost. Za najhrabrije tu su rollercoaster Diabolik Invertigo, slobodni pad Hollywood Action Tower, kuća strave Horror House, te vožnja super brzim gliserom Kitt Super Jet. Predlažemo i posjet Vodenom parku CANEVA i uživanje u spuštanju brzim toboganima i kupanju u bazenima. Odlazak iz parka u 18:00 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.